tisdag 23 september 2014

Rosa tema! OBS se datumet!

Nästa Café Tre ser vi verkligen fram emot! Temat är "Rosa" eftersom att oktober är Rosa Bandet-månad! :) Hela vinsten kommer att gå direkt till Rosa Bandet och Cancerfondens arbete! :)
På scen står ingen mindre än Michaela Stridbeck (känd från The Voice) och förgyller kvällen med sin underbara stämma!

Vad som är viktigt att komma ihåg denna gång är att det är den 10 oktober och INTE första fredagen i oktober, som det brukar. Så sprid gärna det vidare så ingen kommer fel :)

Hoppas vi ses på Storstrand den 10 oktober mellan 18-22! ALLA är välkomna!


Bilden är lånad från sockerrus.se

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Ett litet tips: eftersom ni har så många gäster och det goda brödet tar slut redan innan kl. 19, så skulle ni ju kunna ha två olika "sittningar". T.ex. kl. 18.00 och kl. 19.30. Då får alla som är lediga och t.ex småbarnsfamiljer fika kl. 18 och vi som jobbar och inte hinner dit förrän efter 19, får också en chans att smaka allt det goda. Blev lite besviken när jag besökte caféet den 10 okt. och nästan allt var slut... Särskilt som ni annonserar att ni har öppet till 22! Man förstår att ert café har fyllt ett stort behov av mötesplats för alla! Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Hej Karin!
    Vi förstår absolut att man blir besviken när man kommer och fikat är slut, men det är tyvärr inte så lätt att lösa för oss. I dagsläget kommer ca 300 gäster och det är svårt att baka så mycket så att alla får chans att äta alla sorter ända fram till kl 22... Tanken med den öppettiden är att man ska ha möjlighet att sitta kvar och umgås och slippa stressa iväg, men kanske inte att fikat ska finnas att köpa ända in i det sista... Skulle det vara så skulle vi måsta slänga väldigt mycket som inte gått åt.
    Två sittningar har varit en tanke hos oss med, men det är samma med det, att då ska man baka dubbelt så mycket för att det ska finnas "nytt" fika att ta fram kl 19 eller 20 och i dagsläget är det svårt att hinna med det, med arbete och familj på sidan av.
    Vi hoppas att vi ska lösa "lyxproblemet" på ett bra sätt framöver :)
    Kul att du kommer och välkommen framöver!
    Mvh Café Tre

    SvaraRadera